Ι.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – Γ. ΛΕΜΟΝΗΣ ΟΕ

Η εταιρεία OfficeLand Ι.ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ – Γ. ΛΕΜΟΝΗΣ ΟΕ δραστηριοποιείται από το 1990 στο χώρο της πληροφορικής των τηλεπικοινωνιών και εφαρμογής νέων τεχνολογιών. Σκοπός της είναι η σχεδίαση προμήθεια εφαρμογή και τεχνική υποστήριξη συστημάτων πληροφορικής, δικτύων, τηλεπικοινωνιών, αυτοματισμών γραφείου και υπηρεσιών internet. Στελεχωμένη από ανθρώπους με εμπειρία και αγάπη για το αντικείμενο τους που συνεχώς εκπαιδεύει και ενημερώνει ώστε να προσφέρουν άμεσα της καλύτερες δυνατές λύσεις και προτάσεις για κάθε ξεχωριστή περίπτωση.

Με έδρα το Αιγάλεω Αττικής εξυπηρετεί τις ανάγκες των πελατών της με επαγγελματισμό και αμεσότητα σε όλη την επικράτεια. Συνεργάζεται με καταξιωμένους κατασκευαστές υπολογιστικών ,τηλεπικοινωνιακών συστημάτων και περιφερικών για να προσφέρει προσιτές και ποιοτικές λύσεις . Είναι εξουσιοδοτημένη αντιπρόσωπος των προϊόντων της Panasonic στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και αυτοματισμών γραφείου καλύπτει δε με τεχνική υποστήριξη τα προϊόντα της.

Είναι συνεργάτης του ΟΤΕ στο τομέα προμήθειας υπηρεσιών φωνής (ISDN, PSTN, voicenet), Internet (adsl, dialup otenet) και κινητής τηλεφωνίας (cosmote).

Aνταποκρινόμενοι στις προκλήσεις των καιρών δημιουργήσαμε το εξειδικευμένο ηλεκτρονικό κατάστημα προϊόντων Panasonic το οποίο συντηρείτε και ενημερώνεται συνεχώς για να εξυπηρετήσει ταχύτερα και ποιο ολοκληρωμένα τους πελάτες της

Panasonic Τηλεφωνικά κέντρα

Network

Κάμερες ασφαλείας